Avoimien lahjakorttien saldo -raportti

Näin voit muodostaa raportin myymiesi lahjakorttien avoimista saldoista.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on avoimien lahjakorttien saldo -raportti?

Avoimien lahjakorttien saldo -raportin avulla voit selvittää, kuinka paljon myymiesi lahjakorttien saldoista on käyttämättä. Siitä tiedosta on apua esimerkiksi yrityksen kirjanpidossa.

Raportin muodostaminen

1. Siirry kohtaan Raportit.

2. Valitse Avoimien lahjakorttien saldo -raportti.

3. Valitse raportin tyyppi (html/csv).

4. Valitse raportin päivämäärä. Raportissa käytetään lahjakortin saldoa kyseisenä päivänä.

5. Valitse, käytetäänkö raportissa vain vanhentuneita lahjakortteja. Useimmissa tilanteissa on hyvä valita vain vanhentuneet, koska asiakkaat voivat vielä käyttää niitä, jotka eivät ole vanhentuneet.

6. Klikkaa Luo raportti.

Saat ilmoituksen, kun raportti on valmis, ja sen jälkeen voit ladata sen laitteellesi klikkaamalla Lataa-linkkiä.