Myyntiraportti

Näin voit muodostaa myyntiraportin Finqun hallinnassa.

Päivitetty yli viikko sitten

Myyntiraportin muodostaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Raportit.

2. Valitse Myyntiraportti.

3. Valitse raportin tyyppi (html / csv).

4. Aseta Alkaen ja Loppuen päivämäärät.

5. Tilauksen tila -kohdasta voit halutessasi rajata raporttia koskemaan vain tilauksia, joilla on tietty tila (esim. valmis tai toimitettu)

6. Klikkaa Luo raportti.

Saat ilmoituksen, kun raportti on luotu. Sen jälkeen voit ladata raportin laitteellesi klikkaamalla Lataa-painiketta.

Muokattava myyntiraportti

Jos Finqu-tilauksesi sisältää Laajat raportit (ks. hinnasto), voit luoda muokattavan myyntiraportin. Se on monipuolisempi raportti, jonka voit rajata näyttämään esimerkiksi vain tietyn tuote- tai asiakasryhmän myynnin.