Kaikki kokoelmatRaportit
Konversioraportti

Konversioraportista voit nähdä verkkokaupan konversioprosentin, keskimääräisen tilauksen arvon ja hylättyjen ostoskorien määrän.

Päivitetty yli viikko sitten

Konversioraportin luominen

1. Siirry kohtaan Analytiikka.

2. Valitse Konversio-raportti.

3. Valitse raportin tyyppi (html/csv).

4. Valitse ajanjakso Alkaen- ja Loppuen-valikoista. Vain valittujen päivämäärien välisiä tilauksia käytetään.

5. Klikkaa Luo raportti.

Saat ilmoituksen, kun raportti on valmis, ja voit ladata sen klikkaamalla Lataa-painiketta.

Konversioraportti ei ole saatavila kaikissa Finqu-tilauksissa (ks. hinnastossa kohta Laajat raportointi).