Muokattava myyntiraportti

Näin voit muodostaa muokattavan myyntiraportin Finqun hallinnassa.

Päivitetty yli viikko sitten

Muokattava myyntiraportti tarjoaa sinulle yksityiskohtaisempaa tietoa myynnistäsi kuin tavallinen myyntiraportti. Halutessasi voit nähdä esimerkiksi tietoa eri tuoteryhmien tai asiakasryhmien myynnistä.

Muokattavan myyntiraportin saatavuus

Muokattava myyntiraportti on saatavilla vain niissä Finqu-tilauksissa, jotka sisältävät Edistynyt raportointi -ominaisuuden. Hinnastosta löydät tietoa eri pakettien ominaisuuksista.

Raportin luominen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Raportit.

2. Valitse Muokattava myyntiraportti.

3. Valitse raporttityyppi (html/csv).

4. Aseta Alkaen ja Loppuen päivämäärät. Raportti sisältää vain näiden päivämäärien väliset tilaukset.

5. Valitse rajoitukset ja näytettävät tiedot (lisätietoja alla).

6. Klikkaa Luo raportti.

7. Kun raportti on luotu, se tulee näkyville sivulle.

8. Voit ladata raportin klikkaamalla Lataa-painiketta.

Raportin asetukset

Kun luot raporttia, voit valita rajoituksia sivulla olevista valikoista. Voit esimerkiksi rajoittaa raportin sisältämään vain tietyn asiakasryhmän tekemät tilaukset. Voit myös valita, mitä tietoja raportissa näytetään. Voit esimerkiksi nähdä maksutapakohtaisen erittelyn myynnistä.

Päiväkohtainen erittely tapahtumaerittelyn sijaan -valinnan avulla voit valita, näkyykö raportissa lista kaikista tilauksista vai lista päiväkohtaisista myynneistä.

Sisällytä myös tilauksiin tehdyt palautukset ehtojen ulkopuolelta -valinta mahdollistaa kaikkien palautusten sisällyttämisen raporttiin. Jos tätä ei valita, raportti ei sisällä palautuksia, jotka on tehty valitsemasi ajanjakson ulkopuolella.