Varaston arvo -raportti

Varaston arvo -raportilla voit nähdä varastossasi olevien tuotteiden arvon.

Päivitetty yli viikko sitten

Miten varaston arvo lasketaan?

Varaston arvo perustuu tuotteillesi asettamiin varasto- ja ostohintoihin. Asettamistasi hinnoista riippuen raportti määrittää tuotteiden arvot seuraavasti:

1. Ensin raportti tarkistaa, onko varastossa olevalle tuotteelle asetettu inventaarihinta. Inventaarihinta löytyy kohdasta "Tuotteet > Varasto > Klikkaa tuotetta > Inventaarihinta".

2. Jos inventaarihintaa ei ole, se käyttää varastopaikkaan asetettua ostohintaa. Varastopaikkaan asetettu ostohinta löytyy kohdasta "Tuotteet > Varasto > Klikkaa tuotetta > Veroton sisäänostohinta".

3. Jos tuotteen varastopaikkaan ei ole asetettu ostohintaa, se tarkistaa ostohinnan tuotteen tiedoista. Tuotteenseen asetettu ostohinta löytyy kohdasta "Tuotteet > Avaa tuote > Hinnoittelu: Veroton sisäänostohinta".

Varastoraportin luominen

1. Siirry kohtaan Raportit.

2. Valitse Varaston arvo.

3. Valitse raportin tyyppi (html/css).

4. Aseta päivämäärä Loppuen-kenttään. Raportissa käytetään valitun päivämäärän varastosaldoja.

5. Valitse varasto, jota haluat käyttää raportissa.

6. Valitse, sisällytetäänkö arkistoidut tuotteet raporttiin vai ei.

7. Klikkaa Luo raportti.

Kun raportti on luotu, saat siitä ilmoituksen ja sivulle ilmestyy Lataa-painike, josta voit ladata raportin.