Myynti tuotteittain -raportti

Myynti tuotteittain -raportista voit nähdä tuotteidesi myyntimääriä, eli selvittää, mitä tilataan usein ja mitä vähemmän.

Päivitetty yli viikko sitten

Raportin luominen

1. Siirry kohtaan Raportit.

2. Valitse Myynti tuotteittain -raportti.

3. Valitse raportin tyyppi (html/csv).

4. Valitse raportin ajanjakso. Raportissa käytetään vain valittujen päivämäärien välisiä tilauksia.

5. Valitse tarvittaessa tilauksen tila ja muut rajoitukset, jotka haluat ehkä lisätä raporttiin.

6. Klikkaa Luo raportti.

Kun raportti on luotu, saat ilmoituksen ja voit ladata sen klikkaamalla Lataa-painiketta.

Myynti tuotteittain -raportti ei sisälly kaikkiin tilauksiin (ks. hinnastossa kohta Laajat raportit).