Inventaariolista

Näin voit muodostaa inventaariolistan inventoinnin avuksi.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa inventaariolistasta

Voit tulostaa inventaariolistan, jos haluat käyttää paperista listaa, kun inventoit tuotteita. Lista sisältää luettelon tuotteista ja kentän, johon voit kirjoittaa varastosaldon. Se näyttää myös tuotteiden viivakoodit, jos tuotteisiin on lisätty GTIN-koodit.

Inventaariolistan saatavuus

Inventaariolista on osa Laajaa varastohallintaa, joka on erikseen tilattava ominaisuus. Lisää tietoa hinnastossa.

Inventaariolistan muodostaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Raportit.

2. Valitse Inventaariolista.

3. Valitse raportin tyyppi (html/csv).

4. Valitse varasto, josta inventaariolista muodostetaan.

5. Valitse aika Inventointu-valikosta. Lista sisältää vain tuotteet, jotka on inventoitu ennen valitsemaasi aikaa.

6. Valitse tarvittaessa rajoituksia (tuoteluokka, valmistaja, toimittaja).

7. Valitse tuotteiden järjestys listassa ja järjestyksen suunta.

8. Klikkaa Luo raportti.

Saat ilmoituksen, kun raportti on valmis, ja voit ladata sen itsellesi klikkaamalla Lataa-linkkiä.