Tilausten pikakäsittely

Pikakäsittelyllä voit suorittaa usean tilauksen käsittelyn nopeasti peräkkäin, ja tulostaa sen jälkeen osoitekortit massana.

Päivitetty yli viikko sitten

Tilausten pikakäsittely

Tilausten pikakäsittelyssä voit päästä suoraan tilauksen käsittely-toimintoon ilman, että sinun tarvitsee ensin avata tilauksen tietoja esille. Tilausten pikakäsittely toimii seuraavalla tavalla:

1. Siirry kohtaan Tilaukset.

2. Avaa sivun yläreunasta Käsittelemättä-välilehti nähdäksesi käsittelemättömät tilaukset.

3. Klikkaa tilauksen kohdalta Käsittele-painiketta. Tilauksen käsittely-sivu avautuu uuteen välilehteen.

4. Tee käsittelyn valinnat, ja klikkaa Käsittele-painiketta. Odota, että käsittely valmistuu.

5. Sulje välilehti, ja klikkaa seuraavan tilauksen kohdalta Käsittele-painiketta.

Vinkki:

Voit avata useita käsittely-välilehtiä pitämällä pohjassa ctrl- tai cmd-näppäintä samalla, kun klikkaat tilauslistassa Käsittele-painikkeita. Sen jälkeen voit tehdä käsittelyitä näillä eri välilehdillä ilman, että sinun tarvitsee odottaa edellisen valmistumista. Kun käsittelyt ovat valmistuneet, voit lopuksi sulkea välilehdet.

Osoitekorttien massatulostus

Kun olet käsitellyt tilaukset, voit tulostaa niiden osoitekortit massana seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Tilaukset.

2. Valitse vasemman laidan valintaruutuista haluamasi tilaukset.

3. Valitse listan yläreunasta Massatoiminnot > Massatulostus.

4. Valitse listan oikeasta ylänurkasta Tulosteet > Osoitekortti.

5. Klikkaa Valmis-painiketta.

6. Hetken kuluttua osoitekortit latautuvat tietokoneellesi.