Tilauksen käsitteleminen

Näin voit käsitellä tilauksia Finqun hallinnassa.

Päivitetty yli viikko sitten

Tilauksen käsittely

1. Siirry kohtaan Myynnit.

2. Avaa tilaus, jonka haluat käsitellä.

3. Valitse yksi seuraavista toiminnoista:

1. Klikkaa Käsittele, jos haluat muodostaa tilaukselle osoitekortin, ja luoda tulosteita, kuten pakkauslistan, samanaikaisesti.

2. Klikkaa Merkitse käsitellyksi, jos et tarvitse osoitekorttia / tulosteita tai tulostat ne myöhemmin erikseen. Tämä valinta on hyvä esimerkiksi silloin, jos lähetät tuotteet kirjekuoressa.

Käsittelyn valinnat

Jos klikkasit Käsittele-painiketta (vaihtoehto A ylempänä), voit luoda osoitekortin ja vahvistaa tilauksen.

Jos haluat tulostaa osoitekortin, kytke päälle Tulosta osoitekortti -valinta sivun yläreunassa. Seuraavaksi voit valita kuljetusyhtiön ja täyttää paketin tiedot. Lue lisää: Toimitusten luominen.

Kun olet tehnyt valinnat toimituksessa:

1. Tarkista, että asiakkaan yhteystiedot ovat oikein.

2. Valitse Tilauksen tila käsittelyn jälkeen.

3. Valitse tulosteet, jotka haluat luoda.

4. Klikkaa Käsittele.

Käsittelyn jälkeen sinut ohjataan takaisin tilaussivulle. Siellä on Toimitus-osio. josta voit ladata osoitekortin ja tarvittaessa kopioida seurantakoodin. Muut tulosteet (esim. kuitti tai pakkausluettelo) ladataan automaattisesti laitteellesi.