Toimitusten luominen

Näin voit muodostaa tilauksiin toimituksia Finqun hallinnassa.

Päivitetty yli viikko sitten

Mistä toimituksia luodaan?

Voit luoda asiakkaiden tilauksiin toimituksia hallinnan Myynnit-osion kautta.

Avaa ensin toimitettava tilaus ja toimi sen jälkeen näin:

• Jos tilausta ei ole käsitelty, klikkaa Käsittele-painiketta. (Voit luoda toimituksen samalla kun käsittelet tilauksen).

• Jos tilaus on jo käsitelty, klikkaa Luo toimitus -painiketta.

Pakkausten määrittely

Kun luot toimitusta, voit määritelä paketit, joihin tuotteet pakataan. Jos tarvitset useita paketteja, klikkaa Lisää paketti. Se lisää sivulle uuden paketin tiedot.

Valitse seuraavaksi tuotteet paketteihin. Jokainen paketti sisältää tuotelistan, ja muokkaamalla tuotteiden määriä listoissa voit määrittää, mitkä tuotteet menevät mihinkin pakettiin.

Valittuasi tuotteet, aseta paketin mitat ja paino Paketti ja paino -osioon. Voit muokata mittoja klikkaamalla kynäkuvaketta pakettivalikon oikealla puolella.

Oletuspaino lasketaan automaattisesti tuotteiden ja pakkauksen painoista perusteella. Tarvittaessa painoa voi muuttaa kentässä.

Voit tallentaa usein käyttämäsi paketit napsauttamalla Uusi paketti -linkkiä. Se nopeuttaa tilausten täyttämistä jatkossa, koska silloin ei tarvitse joka kerta asettaa pakkausten mittoja erikseen.

Kuljetusyhtiön valinta

Kun olet määritellyt paketit, voit valita toimitukseen käytettävän kuljetuspalvelun Kuljetusyhtiö-osiossa. Varmista, että oikean kuljetuspalvelun ja muut lisäpalvelut ovat valittuina.

Toimituksen vahvistaminen

Kun olet tehnyt kaikki valinnat, vahvista lähetys klikkaamalla Käsittele- tai Luo toimitus -painiketta.

Kun lähetys on käsitelty, sinut ohjataan takaisin tilaussivulle. Siellä on Toimitus-osio, josta voit ladata osoitekortin ja nähdä seurantanumeron/seurantalinkin.