Matkahuolto

Matkahuolto-sovelluksella voit ottaa käyttöön Lähellä-paketti-toimitustavan ja tulostaa lähetyksiin osoitekortteja Finqun hallinnasta.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa Matkahuolto-sovelluksesta

Käyttääksesi Matkahuolto-sovellusta sinulla tulisi olla sopimus Matkahuollon kanssa. Matkahuollon sivuilta voit tutustua tarkemmin Matkahuollon palveluihin ja olla yhteydessä heihin.

Matkahuollon toimitustavat ja osoitekortin tulostus ovat saatavilla myös muiden kuljetussovellusten, kuten Pakettikaupan tai Shipitin kautta.

Matkahuolto-sovelluksen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

3. Klikkaa Matkahuoltoa.

4. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

5. Sovellus tarvitsee käyttöoikeuksia Finqu-tilillesi. Jatka sovelluksen asentamista klikkaamalla Salli pääsy -painiketta.

Matkahuollon tunnusten syöttäminen

Sovelluksen asentamisen jälkeen sinut ohjataan sovelluksen sivulle. Siellä on kohta Tulostuksen asetukset jonne voit syöttää Matkahuollon integraatiotunnukset. Ne saat Matkahuollolta, kun olet tehnyt heidän kanssaan sopimuksen.

Asetuksista voit myös syöttää tilinumeron ja bic-koodin, jos käytät bussiennakkomaksutapaa kaupassa sekä asettaa sovelluksen testitilaan, jos haluat testata esimerkiksi osoitekortin tekoa ilman, että siitä muodostuu oikea lähetys Matkahuollon järjestelmään.

Toimitustapojen asentaminen

1. Klikkaa Lisää toimitustapa -painiketta.

2. Valitse Matkahuollon toimitustapa.

3. Täytä toimitustavan tiedot.

4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Tarkempia ohjeita toimituskuluista täällä: Toimituskulujen asettaminen

Osoitekorttien luominen

Matkahuolto-sovellukselal voit luoda osoitekortteja Finqun kautta. Se onnistuu samalla, kun muodostat toimituksia tai käsittelet tilauksia.