Toimitukset - Usein kysyttyä

Tämä sivu sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen verkkokaupan toimituksiin ja toimitustapoihin.

Päivitetty yli viikko sitten

Miten lisään ilmaisen toimituksen rajan?

Ilmaisen toimituksen rajan voi lisätä Alennus toimituskuluista -tyyppisellä alennuksella. Alennuksen voi rajata toimimaan tilauksilla, joiden loppusumma ylittää tietyn rajan ja alennuksen määräksi voi asettaa 100%, jolloin toimitus on ilmainen.

Käytännössä ilmaisen toimituksen raja lisätään menemällä Markkinointi > Lisää alennus > Alennus toimituskuluista. Tarkempi ohje täällä: Alennus toimituskuluista

Miksi toimitustapa ei näy verkkokaupan kassalla?

Toimitustavan näkymättömyys voi johtua seuraavista asioista:

• Toimitustapa ei ole käytössä. Kohdasta Asetukset > Toimitustavat voit nähdä, onko se käytössä (toimitustavan kohdalla tulisi lukea "Käytössä".

• Toimitustavassa on jokin rajaus, joka estää sitä näkymästä. Voit lukea toimitustapojen rajoituksista täältä: Toimitustapojen rajoitukset

• Asiakkaan syöttämällä osoitteella ei löydy noutopisteitä. Jos noutopisteitä ei löydy, koko toimitustapaa ei näy kassalla.

Voinko rajata toimitustavan tietylle alueelle?

Kyllä, voit rajata toimituksen tietylle alueelle käyttämällä Kotiinkuljetus-sovellusta. Ohjeet sen käyttämiseen löydät tästä artikkelista: Kotiinkuljetus

Miksi osoitekortin muodostus ei toimi?

Osoitekortti-ongelmat voivat liittyä seuraaviin asioihin:

• Osoitekortteja voi muodostaa Finqussa käyttämällä kuljetussovellusta, kuten Shipit tai Pakettikauppa. Ohjeita sovellusten käyttöönottoon täällä: Kuljetussovellukset

• Osoitekortin muodostuksessa haetaan kuljetuspalveluita tilauksen tietojen perusteella. Huomioi, että tilauksen tietoihin on syötetty tilauksen mitat ja painot. Niitä tarvitaan, jotta tiedetään, miten tilaus voidaan toimittaa.

• Jos osoitekortin muodostus ei löydä kuljetuspalveluja, on hyvä myös varmistaa, että halutut palvelut on otettu käyttöön sovelluksessa. Esimerkiksi Pakettikaupassa voit tarkistaa sen menemällä Asetukset > Sovellukset > Pakettikauppa ja siellä on lista eri palveluista, joita voi kytkeä päälle / pois.

• Mikäli osoitekortin muodostus ei näistä huolimatta onnistu, ota yhteys Finqun tukeen. Jos näet hallinnassa jonkin virheilmoituksen, kannattaa sen sisältö myös kertoa Finqun tuelle.

Voinko hinnoitella toimitukset pakkauksen mittojen mukaan?

Kyllä, voit hinnoitella toimitukset pakkauksen mittojen perusteella käyttämällä dynaamista hinnoittelua. Sen käyttöön löydät ohjeet täältä: Toimituskulujen dynaaminen hinnoittelu

Miten voin asettaa eri toimituskulut eri maihin?

Maakohtaisten toimituskulujen asettaminen onnistuu siten, että lisäät eri maille tai alueille omat toimitustavat. Toimitustavan rajoituksista voit estää toimitustapoja näkymästä tietyissä maissa. Lisää tietoa toimitustapojen rajoituksista täällä: Toimitustapojen rajoitukset