Shipfunk

Shipfunk-palvelun avulla saat verkkokauppaan käyttöön useiden kuljetusyhtiöiden palveluja.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa Shipfunkista

Voit tutustua Shipfunkiin tarkemmin Shipfunkin kotisivuilla osoitteessa https://shipfunk.com/

Shipfunkin käyttöönotto

1. Shipfunk-sovelluksen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

3. Klikkaa Shipfunkia.

4. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

5. Sovellus tarvitsee käyttöoikeuksia Finqu-tilillesi. Jatka sovelluksen asentamista klikkaamalla Salli pääsy -painiketta.

2. Shipfunkin tilaaminen

Kun olet asentanut sovelluksen, sinut ohjataan sovelluksen sivulle, josta voit tilata Shipfunkin käyttöösi.

3. Toimitustapojen asentaminen

1. Klikkaa Lisää toimitustapa -painiketta.

2. Klikkaa toimitustapaa, jonka haluat asentaa.

3. Täytä toimitustavan tiedot.

4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Tarkempia ohjeita toimituskuluista täällä: Toimituskulujen asettaminen

Osoitekorttien luominen

Shipfunkin sovelluksella voit luoda myös osoitekortteja toimituksiin Finqun kautta. Se onnistuu samalla, kun muodostat toimituksia tai käsittelet tilauksia.