Svea Paymentsin kautta voit saada verkkokauppaasi useita maksutapoja, kuten verkkopankkimaksut, maksukortit sekä laskun ja osamaksun. Svea Payments -palveluun voit tutustua tarkemmin Svean kotisivuilta.

Sisältö

1. Sovelluksen asentaminen

2. Maksutavan asentaminen

3. Testaaminen

Sovelluksen asentaminen

Asenna ensin käyttöösi Svea Payments -sovellus Finqun sovelluskaupasta. Sovelluksien käyttämiseksi löydät tarkempia neuvoja Sovelluksien käyttäminen -ohjeesta.

Maksutavan asentaminen

Kun olet asentanut sovelluksen, voit seuraavaksi asentaa maksutavan verkkokauppaan:

1. Siirry verkkokaupan hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää maksutapa.

3. Klikkaa Valitse-painiketta Svea Paymentsin kohdalta.

4. Syötä Svealta saamasi kauppiastunnus, salainen avain ja avaimen sukupolvi sivulla näkyviin kenttiin.

5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Testaaminen

Asennettuasi maksutavan sinun kannattaa vielä testata sen toiminta verkkokaupassa. Lisää tuotteita ostoskoriin ja siirry maksamaan käyttämällä jotakin Svean maksutavoista. Mikäli maksaminen ei onnistu, kannattaa tarkistaa, että tunnukset on syötetty oikein maksutapaan.