Visma Pay -palvelun avulla saat verkkokauppaasi useita eri maksutapoja, kuten verkkopankkipainikkeet, maksukortit tai lasku/osamaksupalveluja.

Sisältö

1. Sovelluksen asentaminen

2. Maksutavan asentaminen

3. Testaaminen

Sovelluksen asentaminen

Asenna ensin käyttöön Visma Pay -sovellus Finqun sovelluskaupasta. Sovelluksien käyttämiseksi löydät tarkempia neuvoja Sovelluksien käyttäminen -ohjeesta.

Sovelluksen asennuksen jälkeen sinut ohjataan sovelluksen sivulle, josta voit tarvittaessa tilata Visma Pay -maksupalvelun. Mikäli sinulla on jo sopimus Visman kanssa, voit siirtyä suoraan asentamaan maksutapaa.

Maksutavan asentaminen

Kun olet asentanut sovelluksen, voit seuraavaksi lisätä maksutavan seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää maksutapa.

3. Klikkaa Valitse-painiketta Visma Pay:n kohdalta.

4. Syötä Vismalta saamasi Yksityinen salausavain ja Yksityinen rajapinta-avain sivulla näkyviin kenttiin.

5. Klikkaa Tallenna.

Testaaminen

Tärkeää: Kun olet asentanut maksutavan, muista testata sen toiminta kaupassa. Mene verkkokaupan sivuille, lisää tuotteita ostoskoriin ja tee tilaus käyttämällä jotakin Visman tarjoamista maksutavoista.

Jos maksamisessa on ongelmaa, kannattaa tarkistaa maksutavan tunnukset. Mikäli tunnukset ovat oikein, mutta maksut eivät silti toimi, ota yhteys Finqun tukeen.