Stripe-palvelun avulla voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa maksukortilla. Lisää tietoa Stripestä löydät Stripen kotisivuilta.

Sisältö

1. Sovelluksen asentaminen

2. Maksutavan asentaminen

3. Testaaminen

Sovelluksen asentaminen

Asenna ensin käyttöön Stripe-sovellus Finqun sovelluskaupasta. Sovelluksien käyttämiseksi löydät tarkempia neuvoja Sovelluksien käyttäminen -ohjeesta.

Maksutavan asentaminen

Kun olet asentanut sovelluksen, voit seuraavaksi asentaa maksutavan seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää maksutapa.

3. Klikkaa Valitse-painiketta Stripen kohdalta.

4. Syötä julkinen avain sekä salainen avain sivulla näkyviin kenttiin. Tunnukset löydät Stripen palvelusta, kun olet ottanut sen käyttöösi.

5. Valitse suoritetaanko maksu asiakkaan valuutassa vai aina jossakin tietyssä valuutassa, kuten euroina.

6. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Testaaminen

Tärkeää: Kun olet asentanut maksutavan, muista testata sen toiminta kaupassa. Mene verkkokaupan sivuille, lisää tuotteita ostoskoriin ja tee tilaus käyttämällä Stripen maksutapaa. Jos maksutapa ei toimi, kannattaa tarkistaa maksutavan tunnukset. Jos tunnukset ovat oikein, tarkista myös, että kaikki on oikein Stripen palvelussa. Saat tarvittaessa apua myös Finqun tuesta, jos käyttöönotto ei onnistu.