Verifone BlueCommerce on yksi Finquun soveltuvista maksupalveluista. Verifonen kautta voit saada kauppaasi pankkipainikkeet, korttimaksut ja laskun sekä osamaksun.

Sisältö

1. Sovelluksen asentaminen

2. Maksutavan asentaminen

3. Tietojen syöttäminen Verifonen palveluun

4. Testaaminen

Sovelluksen asentaminen

Asenna ensin käyttöön Verifone Bluecommerce -sovellus Finqun sovelluskaupasta. Sovelluksien käyttämiseksi löydät tarkempia neuvoja Sovelluksien käyttäminen -ohjeesta.

Maksutavan asentaminen

1. Siirry verkkokaupan hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää maksutapa.

3. Klikkaa Valitse-painiketta Verifone Bluecommercen kohdalta.

4. Syötä Verifonelta saamasi kauppiastunniste (EC-alkuinen tunniste) sivulla näkyvään kenttään.

5. Kopioi sivulla näkyvät viivästyneiden maksujen osoite ja julkinen avain talteen, tarvitset niitä seuraavassa vaiheessa.

6. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Tietojen syöttäminen Verifonen palveluun

Edellisessä vaiheessa kopioimasi julkinen avain ja viivästyneiden maksujen osoite tulisi kopioida Verifonen palveluun sekä tehdä muutamia muita asetuksia Verifonen päässä.

1. Verifonen palvelussa on kohta Ecommerce > Kauppiaan asetukset > Muokkaa, jonne voit lisätä yllä mainitun avaimen ja osoitteen.

2. Aseta Verifoneen myös julkisen avaimen vaihtamispäivä sekä tilinumero.

3. Syötä Verifoneen yrityksesi tilinumero, jotta Verifone voi tilittää maksut yrityksellesi.

Ilmoita Verifonelle, kun olet täyttänyt tiedot. Verifone kytkee maksut päälle vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittanut Verifonelle täyttäneesi tarvittavat tiedot.

Voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse osoitteeseen ecommerce.tilaukset@point.fi

Testaaminen

Kun Verifone on kytkenyt maksut käyttöön, kannattaa käydä vielä verkkokaupassa kokeilemassa, että maksut varmasti toimivat.