Maksu- ja toimitustavat
Toimituskulujen dynaaminen hinnoittelu

Toimituskulujen dynaaminen hinnoittelu laskee toimituskulut tarkasti tilattujen tuotteiden painojen ja mittojen perusteella.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on dynaaminen hinnoittelu?

Dynaaminen hinnoittelu auttaa sinua määrittelemään toimituskulut entistä tarkemmin. Tuotteiden mittojen ja painojen perusteella se arvioi, kuinka tuotteet voidaan pakata ja mitä toimituskuluja asiakkaalta veloitetaan.

On olemassa myös yksinkertaisempi tapa hinnoitella toimitukset (kiinteä postikulu tai pelkästään painoon / tilauksen summaan perustuva). Siihen löydät ohjeet täältä: Toimituskulujen määrittäminen

Tuotteiden toimitustiedot

Dynaamisen hinnoittelun käyttäminen edellyttää, että jokaisen tuotteen toimitustiedot (paino, mitat, pakkaustapa) on asetettu seuraavasti:

1. Siirry Tuotteet-osioon.

2. Avaa tuotteen tiedot klikkaamalla sen nimeä.

3. Tuotteen tiedoissa on Toimitus-osio, josta voit:

1. Asettaa tuotteelle painon ja mitat.

2. Asettaa tarkempia toimitustietoja, kuten sen, voiko tuotteen pakata päällekkäin tai tuleeko tuote kuljettaa tietyssä asennossa. Suositeltavaa tarkistaa toimitus-osio läpi ja täydentää ne tiedot, joita sinä voisit tarvita kuljetuksissa.

4. Kun olet lisännyt tiedot, klikkaa Tallenna.

Dynaamisen hinnoittelun käyttöönotto toimitustavassa

1. Avaa toimitustavan asetukset.

2. Valiset Hinnoittelu-osiossa Dynaaminen hinnoittelu).

• Kun olet kytkenyt dynaamisen hinnoittelun päälle, voit asettaa ensin Toimituksen perushinta -kohtaan sen hinnan, joka veloitetaan vähintään.

• Monipaketti-kohtaan voit asettaa lisähinnan, joka veloitetaan silloin, jos tuotteet lähetetään useammassa paketissa.

Pakettien lisääminen

Dynaaminen hinnoittelu tarvitsee toimiakseen niiden pakkausten tiedot (mitat ja painot), joissa lähetät tuotteita.

• Voit lisätä uusia paketteja klikkaamalla toimitustavassa Lisää paketti -painiketta.

• Jos olet jo lisännyt samat pakkaukset aikaisemmin toiseen toimitustapaan, voit klikata Kopioi-painiketta.

Pakettien tiedot

• Nimi

• Pakkauksen tyyppi (kirje / paketti / oma paketti).

• Oma paketti valitaan silloin, jos jotakin tuotetta ei voida pakata samaan laatikkoon muiden tuotteiden kanssa. Huom: Muista valita Oma paketti myös kyseisen tuotteen tiedoista.

• Paketin ulkomitat (leveys, korkeus, pakkausmateriaalin paksuus)

• Enimmäispaino. Jos enimmäispaino ylittyy, järjestelmä "pakkaa" tuotteet useampaan pakettiin tai käyttää toista toimitustapaa.

• Paino tyhjänä, eli mitä pakkaus itsessään painaa.

• Paketin hinnoittelu -kohdasta voit hinnoitella paketin kiinteästi tai painon perusteella.