Verkkokaupan toimitustavat

Voit lisätä verkkokauppaasi toimitustapoja, joilla kerrot asiakkaille miten ja mihin hintaan tuotteet voidaan toimittaa heille.

Päivitetty yli viikko sitten

Toimitustapojen lisääminen

Voit lisätä toimitustapoja kohdasta Asetukset > Toimitustavat.

Asetukset ja hinnoittelu

Kuljetussovellukset

Kuljetussovellukset sisältävät useiden kuljetusliikkeiden (esim. Posti, Matkahuolto tai Schenker) toimitustapoja samanaikaisesti. Niiden kautta saa yleensä kaikki tarvitsemansa toimitutavat verkkokauppaan.

Voit tutustua sovelluksiin täällä: Kuljetussovellukset

Omat toimitustavat

Voit myös lisätä omia toimitustapoja ja tarjota asiakkaille mahdollisuuden esimerkiksi tilauksen noutamiselle myymälästäsi tai varastosta. Voit lisätä toimitustapoja kohdasta Asetukset > Toimitustavat.

Digitaaliset tuotteet ja toimitus

Digitaaliset tuotteet eivät vaadi toimitustapojen aktivoimista, koska ne toimitetaan sähköisesti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli myyt digituotteiden lisäksi fyysisiä tuotteita, silloin sinun tulee lisätä toimitustavat.

Toimitustapojen näkyminen kassalla

Toimitustavat näkyminen kassalla vaihtelee sen mukaan, onko käytössäsi Finqun vakiokassa vai Klarna Checkout ja heidän shipping assistant -palvelu.

Finqu vakiokassa:

Klarna Checkout ja Klarna Shipping Assistant: