Myymälä (Finqu POS)
Zettlen maksupäätteen liittäminen Finqu POS:iin

Näin yhdistät Zettlen maksupäätteen Finqu POS -sovellukseen.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa Zettlestä ja Finqu POS:sta

• Zettle on maksupäätteitä tarjoava yritys, jonka maksupäätteet voi liittää Finqu POS:iin eli Finqun kassaohjelmistoon. Zettlen verkkosivuilta voit lukea lisää Zettlestä.

• Finqu POS on kassaohjelmisto kivijalkaliikkeeseen, messuille tai tapahtumiin. Voit lukea lisää Finqu POS:stä tukisivuiltamme.

Näin yhdistät Zettlen Finqu POS:iin

1. Yhdistä ensin bluetoothilla Zettlen laite siihen tablettiin tai puhelimeen, jolla käytät Finqu POS:ia.

2. Mene Finqu POS -sovelluksessa vasemman ylänurkan menusta kohtaan Asetukset > Maksaminen.

3. Valitse maksupäätteeksi Zettle.

4. Poistu asetuksista.

5. Varmista, että Finqu POS:ssa on Maksupääte-maksutapa

1. Mene POS:n hallintaan --> https://commerce.finqu.com/

2. Siiry kohtaan Asetukset > Maksutavat

3. Lisää Omat maksutavat-osiosta Maksupääte-niminen maksutapa.

6. Palaa Finqu POS -sovellukseen ja lisää siellä jokin tuote koriin kassassa ja siirry maksamaan maksukortilla.

7. Ensimmäisen maksun yhteydessä Finqu POS ja Zettlen maksupääte muodostavat yhteyden. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

8. Kun maksupääte on yhdistetty, voit halutessasi suorittaa maksun loppuun ja varmistaa, että kaikki toimii oikein.