Myymälä (Finqu POS)
Nets-maksupäätteeseen yhdistäminen

Näin voit yhdistää Finqun kassasovelluksen Netsin maksupäätteeseen.

Päivitetty yli viikko sitten

Laitteisiin liittyvät haasteet

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Nets Move 3500 -pääte yhdistetään Finqu POS:iin edellyttäen, että kaikki tarvittavat laitteet ja yhteydet (iOS-laite, wifi-verkko, Internet-yhteys, Finqu POS -sovellus ja Nets Move 3500 -pääte) ovat käytettävissä. Mahdollisissa verkko- / laiteongelmissa kannattaa tarvittaessa olla yhteydessä myös paikalliseen IT-tukeen, joka voi tarvittaessa käydä paikan päällä.

Hyvä tietää

• Integraatio ei siirrä asiakkaiden korttitietoja Nets-päätteestä Finqu POS:iin missään vaiheessa. Se lähettää vain vahvistuksen siitä, onko maksu hyväksytty vai ei.

• Integrointi on saatavilla iOS-laitteille (iPad / iPhone).

• Pääte on yhdistetty internetin kautta, joten tarvitset toimivan internetyhteyden sekä reitittimen käyttääksesi Nets-päätettä Finqu POS:n kanssa.

Nets-maksupäätteen liittäminen

1. Etsi lähiverkon IP-osoitteesi iPadin/iPhonen asetuksista.

2. Lue kauppiaskortti.

3. Siirry maksupääteessä kohtaan 6 parametrit.

4. Valitse 1 Muuta.

5. Valitse 3 POS.

6. Tarkista, että asetukset on asetettu vastaavasti:
    - Kassa: Kyllä
    - Komm. tyyppi: IP Wifi
    - ECR IP-osoite: iPad/iPhone IP-osoite lähiverkossa

7. Poistu asetuksista painamalla punaista painiketta.

8. Pääte käynnistyy uudelleen.

9. Mene Finqu POS sovelluksessa kohtaan Asetukset > Yhdistä laitteita > Nets.

10. Valitse Yhdistä päätteeseen. Sovellus ilmoittaa yhteyden tilaksi "Yhdistetty", jos yhteys onnistuu.

11. Mene Finqu POS sovelluksessa kohtaan Asetukset > Maksu > Maksupääte ja valitse luettelosta Nets.