Finqu POS maksutavat

Finqu POS:n yleisimmät maksutavat ovat käteinen, korttimaksut ja lahjakortit.

Päivitetty yli viikko sitten

Maksutapojen lisääminen

Näin voit lisätä uusia maksutapoja Finqu POS:iin.

1. Siirry Finqun hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää maksutapa.

3. Valitse maksutapa, jonka haluat lisätä.

4. Täytä maksutavan tiedot ja klikkaa Tallenna.

Tietoa maksutavoista

Maksukortti

Korttimaksujen vastaanottaminen onnistuu maksupäätteen avulla. Finqu POS:iin on mahdollista yhdistää seuravat maksupäätteet:

Voit käyttää myös muita maksupäätteitä, mutta niitä käytettäessä asiakkaalta veloitettava summa tulee syöttää manuaalisesti maksupäätteeseen.

Käteinen

Käteismaksussa tarvitset kassalaitteen. Star Micronics mPop on yhteensopiva Finqu POS:n kanssa, ja voit liittää sen noudattamalla Star mPopin liittäminen Finqu-myymälään -artikkelin ohjeita.

Lahjakortti

Voit lukea tietoa lahjakorteista Lahjakortit-artikkelista.

Maksulinkki

Finqu POSissa on myös mahdollista käyttää kolmansien osapuolten maksupalveluntarjoajia, kuten Paypal tai Klarna. Jos asiakas haluaa maksaa verkossa, hänen sähköpostiinsa lähetetään maksulinkki. Tämän jälkeen asiakas voi vahvistaa maksun laitteellaan. Kun maksu on suoritettu, tilaus muodostuu automaattisesti Finqu POS:iin.

Lisätietoa yhteensopivista maksupalveluista: Maksupalvelut