Uusi ominaisuus julkaistu

Ensiesittelyssä Finqu POS kassasovellus

Päivitetty yli viikko sitten

Finqu POS kassasovellus on tänään 7.9. julkaistu Applen laitteille. Tämä uusi sovelluksena laitteissa toimiva kassa tarjoaa todella hyvän käytettävyyden ja lisää kaivattua vakautta Starin laitteille. Kassa sisältää hyvin monipuoliset ominaisuudet, kuten pikamyynti, viivakoodin luku, tehokas haku, muokattava työpöytä, alennukset ja kampanjat, asiakastiedot ja asiakastilit, realiaikaiset varastosaldot, monipuoliset maksutavat, jälkitoimituksen ja paljon muuta. Ensimmäinen maksupääteintegraatio löytyy NETS-maksupäätteille ja Zettle on tulossa seuraavaksi lähiaikoina.

Kassa soveltuu yhtä hyvin myymälän kiinteäksi kassapäätteeksi ja tapahtumissa tai messuilla tapahtuvaan liikkuvaan myyntiin. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos myyt myymälässä tai tapahtumissa ja sinulla on tarvittavat laitteet.

Mikäli sinulla ei ole Applen laitteita, voit käyttää kassaa myös selainversiona. Tässä tiedotteessa tarkemmin asiasta.

Käytä yhdessä verkkokaupan kanssa ja tehosta liiketoimintaa. Yhteisten varastosaldojen ja kaikkien tietojen ansiosta ei enää varaston yli myyntiä, hukkuneita asiakastietoja, toimimattomia kampanjoita tai tuotetietojen ylläpitoa tuplana. Kaikki myynti tehokkaasti yhdellä alustalla.