Uutta Finqussa

Uusia ominaisuuksia Finqu POS kassasovellukseen, uusia paketteja ja uusia ominaisuuksia vanhoihin teemoihin.

Päivitetty yli viikko sitten

27.10. Finqu POS

Uuteen Finqu POS sovellukseen on julkaistu ensimmäinen päivitys. Alla tarkemmin päivityksen sisällöstä.

• uusi integraatio Zettlen maksupäätteisiin

• kassalaatikon avauspainike löytyy nyt kätevästi useista eri näkymistä

• tilausvahvistuksen voi lähettää sähköpostiin jälkikäteen

• uusi valinta tuotteiden saldon näyttämiseen

• tuoteryhmänäkymässä ladataan lisää tuloksia vierittäessä

• tuotehaussa on nyt mahdollista ladata lisää hakutuloksia

• tuotevalinnat näytetään nyt oikealla kielellä pikalisäyksessä

• lahjakortin myynnissä on nyt mahdollista valita ennalta luotu koodi

Kassa sisältyy aina mukaan kaikkiin paketteihin ja sitä voi käyttää selaimella tai laitteeseen asennetulla kassasovelluksella. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla Applen laitteille, katso App Storesta.

Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, jos myyt myymälässä ja/tai kierrät tapahtumissa myymässä. Kassa toimii täysin saumattomasti yhteen verkkokaupan kanssa ja mm. saldot päivittyvät reaaliajassa riippumatta siitä missä myynti on tapahtunut.

13.10. Palvelupaketit

Pienin paketti Spark on jakautunut kolmeksi edulliseksi paketiksi ja jatkossa alkupäästä löytyvät Free, Spark ja Lite -paketit. Samalla pakettien sisältöjä ja esitystapaa kotisivulla on muutettu. Muutokset eivät vaikuta käytössä oleviin vanhoihin paketteihin.

11.10. Vanhat teemat - uudet ominaisuudet

Vanhoihin Milan, Stockholm, Bella ja Boutique teemoihin lisätty Traficomin mukainen evästeilmoitus. Tämän saa käyttöön päivittämällä teeman uusimpaan versioon.

Hiljattain julkaistut tagit eli tunnisteet ovat käytettävissä myös vanhoissa teemoissa. Tunnisteiden avulla teet helposti erilaisia tuotelistauksia ja -karuselleja vaikkapa verkkokaupan etusivulle. Tunnisteet nyt käytettävissä kaikissa Basic-paketeissa (ennen Flow). Saat nyt myös Klarnan rahoitustarjoukset tuotekorttiin näkyville.

Vanhoissa teemoissa käyttöönotto vaatii teeman lähdekoodin muokkaamista. Tarkemmat ohjeet seuraavassa.

Laittele viestiä, jos tarvitset apua tai jokin jäi epäselväksi ja katsotaan yhdessä.