Sovellukset
Markkinointi
Meta-sovellus (Meta-pikseli)

Näin voit ottaa käyttöön Meta-sovelluksen, eli Meta-pikselin Finqussa.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on Meta-sovellus?

Meta-sovellus lisää verkkokauppaasi Meta-pikselin, joka kerää tietoja asiakkaiden toimista verkkokaupassasi. Kerättyjen tietojen avulla voit kohdistaa mainontaa paremmin asiakkaillesi Facebookissa ja Instagramissa.

Tässä ohjeessa opastamme Metan liittämisen Finqu-verkkokauppaan. Metan tarjoamista työkaluista yrityksille löytyy lisää tietoa Metan tukisivuilta osoitteeesta https://www.facebook.com/business/help

Sovelluksen asentaminen

1. Mene Finqun hallinnassa kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus.

3. Etsi Meta-sovellus, klikkaa sitä ja seuraa ohjeita.

Yhdistäminen Metaan

Kun sovellus on asennettu, voit yhdistää sen Meta Business -tiliisi seuraavasti:

1. Mene kohtaan Verkkokauppa > Tiedot.

2. Klikkaa Yhdistä tili -painiketta Meta-osiossa.

3. Valitse Facebook-mainostili ja -pikseli.

Huom: Jos et ole kirjautuneena Facebookiin, sinut ohjataan automaattisesti ensin kirjautumaan kohdassa 3.

Sovelluksen saatavuus

Meta-sovellus on saatavilla osassa Finqun paketteja. Mikäli sovellusta ei ole sinun paketissasi, etkä halua päivittää, voit liittää Metan kauppaasi myös javascript-koodien avulla.

• Metan tukisivuilla kerrotaan tästä vaihtoehdosta, ks. kohta Lisää pikselikoodi sivustolle manuaalisesti.

• Finqussa javascript-koodia voi lisätä joko upotuksien kautta (ohje) tai vaihtoehtoisesti teeman lähdekoodin kautta (Verkkokauppa > Muokkaa > Teeman tiedot > Lähdekoodi). Lähdekoodin muokkaus ei ole saatavilla kaikissa paketeissa.