Tuotepaketit

Tuotepaketeilla voit myydä useita tuotteita asiakkaillesi yhteen kiinteään hintaan.

Päivitetty yli viikko sitten

Tuotepaketin lisääminen

1. Siirry kohtaan Tuotteet.

2. Täytä tuotepaketin tiedot ja liitä siihen haluamasi tuotteet Tuotepaketin sisältö -osion kautta.

3. Klikkaa Tallenna.

Tuotteiden liittäminen pakettiin

Voit liittää tuotteita pakettiin Tuotepaketin tuotteet -osiossa olevalla hakutoiminnolla. Jos tuotteessa on vaihtoehtoja (koko/väri), voit valita ne etukäteen tai antaa asiakkaan itse valita haluamansa vaihtoehto.

Kun olet liittänyt tuotteen pakettiin, se tulee näkyviin hakupalkin alle. Seuraavaksi voit asettaa varastomäärän Määrä-kenttään (kuinka monta yksikköä tuotetta sisältyy pakettiin).

Tuotepaketin varastoarvo

Tuotepaketilla ei ole omaa varastoarvoa. Se seuraa siihen sisältyvien tuotteiden varastomääriä. Jos jokin mukana olevista tuotteista on loppunut, pakettia ei voi ostaa (ellet ole sallinut sitä Varaston asetuksista).

Tuotepaketin näkyminen verkkokaupassa

Kuten kaikki muutkin tuotteet, tuotepaketit näkyvät niissä ryhmissä, joihin ne on liitetty. Voit halutessasi luoda myös erillisen tuoteryhmän tuotepaketeille.

Voit lisäksi linkittää tuotepaketin ja siihen liitetyt tuotteet keskenään, jolloin verkkokauppa näyttää toisiinsa linkitetyt tuotteet tuotesivun alareunassa. Linkitys onnistuu käytännössä tuotesivulla sijaitsevan Ristiinmyynti-osion kautta.