Digitaaliset tuotteet

Digitaalisten tuotteiden avulla voit myydä asiakkaillesi tiedostoja, kuten kuvia, videoita tai PDF-tiedostoja.

Päivitetty yli viikko sitten

Digituotteiden lisääminen

1. Siirry kohtaan Tuotteet.

2. Klikkaa Lisää > Lisää digitaalinen tuote.

3. Lataa tiedostot tuotteeseen ja täytä tuotteen muut tiedot.

4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Digitaalinen tuote näkyy kaupassa samalla tavoin kuin fyysinenkin tuote. Kun asiakas on ostanut tuotteen, hän saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki tuotteen lataamiseksi.

Digituotteen voimassaoloaika ja latauskerrat

Tuotteen tiedoissa on kohta, josta voit määritellä kuinka pitkään latauslinkki on voimassa ja kuinka monta kertaa asiakas voi ladata tuotteen.

Tiedostojen tyypit ja maksimikoot

Tuetut tiedostotyypit

• gif, jpeg, png, svg, xml, tiff, vnd, wbmp, webp, icon, bmp

• mp4, mj2, mpeg, ogg, quicktime, webm, m4v, flv, matroska, asf, wmv, vm

• txt, html, css, csv, json, pfd, zip, doc, openxml, xls, ppt

• mp3, wav, acc, ogg, flac, midi, wma, matroska

Yksittäisen tiedoston maksimikoko on 50 gigatavua.

Digituotteille rajattu tallennuskapasiteetti riipppuu paketista, ks. hinnasto.

Asiakkaille lähtevä digituote-viesti

Digitaalisen tuotteen ostanut asiakas saa sähköpostiinsa linkit, joilla hän voi ladata tuotteet omalle laitteelleen. Jos asiakas on ostanut useita digituotteita, kaikki linkit lähetetään samassa viestissä.

Voit halutessasi muokata viestin tekstiä seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset.

2. Klikkaa kohtaa Viestit: Muokkaa.

3. Klikkaa Ladattavat tuotteet -viestin nimeä.

4. Klikkaa Käännä-painiketta.

5. Valitse yläreunan valikosta kieli, tee muutokset teksteihin ja tallenna.

Voit muokata viestiä myös laajemmin, mutta se edellyttää jonkin verran koodaustaitoja. Viestin tiedoissa olevasta Muokkaa-napista voi päästä käsiksi koodeihin. Finqu Developers-sivustolta löydät tarkempia ohjeita viestien lähdekoodin muokkaamiseksi.