Varaston asetukset

Varaston asetuksista voit valita, sallitaanko tuotteita myydä enempää kuin niitä on varastossa.

Päivitetty yli viikko sitten

Varastoasetusten sijainti

1. Klikkaa Varastot-kohdasta Muokkaa-painiketta.

2. Klikkaa varaston nimeä.

Varaston asetukset

• Nimi-kohdasta voit asettaa varastolle nimen (hyödyllinen, jos on useita varastoja).

• Varaston ylimyynti -kohdasta voit valita, saako asiakas ostaa enempää tuotteita kuin varastossa on saatavilla.

• Kuvaus-kohtaan voit kirjoittaa kuvauksen varastolle (tästäkin voi olla hyötyä, jos sinulla on useita varastoja ja haluat tarkemmin kuvailla, mitä varten varasto on luotu).