Osta-nappi

Näin voit myydä tuotteitasi Osta-napin avulla.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on Osta-nappi?

Osta-nappi on yksi Finqun myyntikanavista. Sen avulla voit lisätä esimerkiksi kotisivuillesi painikkeen, jota klikkaamalla sivun kävijä voi ostaa tietyn tuotteen. Napin saa haettua myös ihan tavallisena linkkinä tai QR-koodina, joiden avulla käyttäjä pääsee ostamaan tuotteen.

Osta-nappi-kanavan avaaminen

Jotta osta-nappi toimisi, tulisi ensin luoda osta-nappi-kanava. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Mene hallinnassa vasemmalta alhaalta Asetukset.

2. Vasemmalta Myyntikanavat.

3. Oikealta ylhäältä Tilaa uusi myyntikanava.

4. Valitse Osta-nappi ja vahvista tilaus.

Kun osta-nappi-kanava on avattu, se tulee näkyville vasemmalle ylös, josta voit siirtyä kanavan hallintaan.

Osta-nappien luominen

Osta-nappeja voi luoda menemällä kohtaan Tuotteet ja klikkaamalla tuotteen kohdalla olevaa Osta-nappi-painiketta. Siitä voit valita haluamasi vaihtoehdon ja lisätä painikkeen tai linkin haluamaasi paikkaan (esim. kotisivut / facebook-julkaisu).