Tulosteiden muodostaminen

Näin voit muodostaa erilaisia tulosteita tilauksiin, kuten kuitin tai pakkauslistan.

Päivitetty yli viikko sitten

Tulosteiden muodostaminen

1. Siirry kohtaan Myynnit.

2. Etsi ja avaa tilaus.

3. Klikkaa Tulosta ja valitse tuloste valikosta.

4. Täytä tarvittaessa tulosteen lisätiedot.

5. Klikkaa Tulosta.

Tulostuksen valinnat

Riippuen siitä, mitä tulostat, järjestelmä saattaa pyytää sinua täyttämään seuraavia lisätietoja.

• Tulosta-valikosta voit valita, käytetäänkö vakiotulostetta vai muokattua tulostetta.

• Tulosteen lisätiedot -kenttään voit lisätä lisätietoja (esim. laskun maksuohjeet).

• Kuittia tulostaessasi voit valita kohdan Tulosta tilauksen valuutassa. Tällöin kuitti tulostetaan siinä valuutassa, jonka asiakas on valinnut verkkokaupassa. Muussa tapauksessa kuitit tulostetaan kauppiaan valuutassa.

• Jos tulostat laskun, voit lisätä Maksuehdon päivinä (esim. 14) ja asettaa IBAN- ja BIC -koodit. Näitä tietoja ei tarvitse lisätä, jos ne on asetettu maksutapaan tai kauppiastilin yhteystietoihin.

Osoitetarra kirjekuorille

Osoitetarra on tarkoitettu kirjekuoria varten. Osoitetarrat ovat hyödyllisiä, jos lähetät usein pieniä lähetyksiä kirjekuorissa ja sinulla on tarratulostin. Osoitetarraa tulostaessasi voit valita sen mitat ja osoitteen kirjasinkoon.

Useiden tulosteiden tulostaminen samanaikaisesti

Halutessasi voit tulostaa useita tulosteita samanaikaisesti. Valitse viimeinen vaihtoehto Tulosta -valikosta (Tulosta > Tulosta). Siitä muodostuu PDF-tiedosto, joka sisältää kaikki tulosteet (kuitti, pakkausluettelo, palautuslomake, lasku).

Tulostaminen massatoiminnolla

Voit luoda tulosteita usealle tilaukselle yhdellä kertaa tilauslistasta, eli kohdasta Myynnit.

1. Siirry kohtaan Myynnit

2. Valitse haluamasi tilaukset.

3. Valitse Massatoiminnot > Massatulostus.

4. Valitse tulosteet ja klikkaa Valmis.

Seuraavaksi järjestelmä muodostaa tulosteet, ja ne latautuvat tietokoneellesi yhtenä PDF-tiedostona.