Tulosteiden muokkaaminen

Opi muokkaamaan tulosteita, kuten kuittia tai laskua.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa tulosteista

Voit hallita tulosteita kohdasta Asetukset > Tulosteet: Muokkaa. Käytettävissäsi on seuraavat tulosteet:

• Kuitti

• Lasku

• Pakkauslista

• Toimituksen pakkauslista (sisältää vain tietyn toimituksen tuotteet)

• Hyvityslasku (palautusta varten)

• Palautuslomake

Esikatselu-linkistä näet, miltä tuloste näyttää. Huomaa, että esikatselussa on vain esimerkkitietoja. Jos haluat nähdä tulosteen omilla tiedoillasi, voit tehdä testitilauksen ja luoda tulosteen tilauksen tiedoista.

Tulosteiden muokkaaminen

Tulosteen tekstisisältö

Tulosteissa näkyviä tekstejä voi muokata klikkaamalla Tulosteet-sivun yläreunasta Käännä-painiketta. Siitä avautuu näkymä, jossa on tulosteen oletustekstit. Huomioithan, että osa tiedoista haetaan muualta, kuten yrityksesi yhteystiedoista.

Muut muutokset tulosteisiin

Muita muutoksia tulosteisiin voi tehdä niiden lähdekoodin kautta. Lähdekoodiin pääsee käsiksi klikkaamalla Muokkaa-painiketta. Lähdekoodista voi esimerkiksi:

• Muuttaa tulosteen fonttien tyylejä.

• Muokata tulosteen elementtien sijainteja.

• Poistaa asioita tulosteesta.

• Muokata tulosteen ylä- ja alatunnistetta.

Lähdekoodin kautta tulosteita voi muokata hyvin laajasti, mutta muokkaaminen edellyttää jonkin verran ohjelmointiosaamista.

Yleensä koodin muokkauksessa on paras turvautua ammattitaitoisen ohjelmoijan apuun. Jos et voi muokata koodia itse etkä löydä tekijää, niin kannattaa kysyä myös Finqun asiakaspalvelusta apua. Finqun asiakaspalvelu voi ehkä olla avuksi ja tehdä joitain pieniä muutoksia lisämaksusta.

Omat tulosteet

Jos palvelupaketissasi on Omat tulosteet ja vakioviestit -ominaisuus voit luoda omia tulosteita klikkaamalla Lisää tuloste -painiketta. Anna seuraavaksi tulosteelle nimi ja valitse pohja. Kun olet lisännyt uuden tulosteen, se tulee näkyviin luetteloon, ja voit muokata sitä napsauttamalla sen nimeä.