Paytrail on suomalainen maksupalvelu, jonka kautta voit saada verkkokauppaan useita eri maksutapoja, kuten verkkopankkimaksut, korttimaksut sekä lasku- / osamaksupalveluja.

Sisältö

1. Sovelluksen asentaminen

2. Maksutavan asentaminen

3. Testaaminen

Sovelluksen asentaminen

Asenna ensin käyttöön Paytrail-sovellus Finqun sovelluskaupasta. Sovelluksien käyttämiseksi löydät tarkempia neuvoja Sovelluksien käyttäminen -ohjeesta.

Maksutavan asentaminen

Kun olet asentanut sovelluksen, voit seuraavaksi asentaa maksutavan seuraavasti:

1. Siirry verkkokaupan hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää maksutapa.

3. Klikkaa Valitse-painiketta Paytrailin kohdalta.

4. Syötä Paytraililta saamasi kauppiastunnus ja salainen avain sivulla näkyviin kenttiin.

5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Testaaminen

Tärkeää: Kun olet asentanut maksutavan, muista testata sen toiminta kaupassa. Mene verkkokaupan sivuille, lisää tuotteita ostoskoriin ja tee tilaus käyttämällä jotakin Paytrailin tarjoamista maksutavoista.

Jos maksutapa ei toimi, kannattaa ensimmäisenä tarkistaa maksutavan tunnukset. Yleensä ongelmatilanteet johtuvat vääristä tai virheellisistä tunnuksista. Paytrailin asiakaspalvelu voi tarvittaessa opastaa rajapintatunnusten löytämisessä.