Paytrail

Paytrail on suomalainen maksupalvelu, jonka kautta voit saada monipuoliset maksutavat, kuten verkkopankit, maksukortit, lasku tai osamaksu.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa Paytrailista

Voit tutustua Paytrailin tarkemmin heidän kotisivuillaan osoitteessa https://www.paytrail.com/

Paytrailin käyttöönotto

1. Paytrail-sovelluksen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

3. Klikkaa Paytrailia.

4. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

5. Sovellus tarvitsee käyttöoikeuksia Finqu-tilillesi. Jatka sovelluksen asentamista klikkaamalla Salli pääsy -painiketta.

2. Paytrail-maksutavan asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää -painiketta Paytrailin kohdalta.

3. Syötä Paytraililta saamasi kauppiastunnus ja salainen avain niille varattuihin kenttiin.

4. Varmista, että testitila ei ole käytössä.

5. Muokkaa tarvittaessa maksutavan muita asetuksia.

6. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Maksutavan testaaminen

Kun olet asentanut maksutavan, on hyvä vielä testata sen toiminta verkkokaupassa. Lisää tuote ostoskoriin, siirry kassalle ja maksa tilaus. Mikäli onnistuit maksamaan, maksutapa on asennettu oikein.

Ongelmatilanteissa on hyvä varmistaa, että syöttämäsi kauppaistunnus ja salainen avain ovat oikein.