Kaikki kokoelmatTuotteet
Tuotteet - Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen tuotteiden hallintaan Finqussa.

Päivitetty yli viikko sitten

Mitä tarkoittaa "Poistuva tuote"-merkintä?

Finqun hallinnan tuotelistoissa voi näkyä tuotteen kohdalla teksti "Poistuva tuote". Tämä teksti näkyy silloin, jos tuotteen tiedoista on valittu, että tuote menee piiloon saldon loppuessa. Kyseinen valinta löytyy tuotteen tietojen "Varasto"-osiosta.

Miten voin muokata valmistajien tietoja?

Voit muokata valmistajien tietoja seuraavasti:

1. Mene oikean ylänurkan valikosta kohtaan Yleiset asetukset.

2. Klikkaa valmistajat-kohdasta Muokkaa-painiketta.

3. Avaa valmistajan tiedot.

4. Muokkaa tietoja ja tallenna muutokset.

Kuinka saan järjestettyä tuotteet haluamaani järjestykseen tuoteryhmässä?

Voit järjestää tuotteita haluamaasi järjestykseen seuraavalla tavalla:

1. Mene kohtaan Verkkokauppa > Asetukset.

2. Klikkaa ylhäältä Tuotteet.

3. Vaihda valikosta Tuoteryhmän tuotteiden järjestäminen käyttöön valinta Hallinnan järjestys.

4. Tallenna asetukset ylhäältä.

5. Siirry vasemmalta kohtaan Tuotteet > Tuoteryhmät.

6. Klikkaa haluamasi tuoteryhmän kohdalta X Tuotetta linkkiä, jotta näet ryhmän tuotteet.

7. Tuotteissa on järjestysnumerokentät oikealla, joilla voit järjestää tuotteita listassa.

8. Aseta numerot kenttiin. Numerot tallentuvat automaattisesti.

Kun olet muokannut asetuksia ja järjestynumeroita yllä kuvatulla tavalla, tuotteet näkyvät oletuksena verkkokaupassa samassa järjestyksessä.