Myymälä (Finqu POS)
Myyjien ja laitteiden hallinta

Finqu myymälän voi ottaa käyttöön usealla laitteella ja voi käyttää useampi myyjä samanaikaisesti.

Päivitetty yli viikko sitten

Myyjien hallinta

1. Siirry kohtaan Myymälä > Myyjät.

2. Saat myyjän tiedot esille klikkaamalla nimeä, ja voit lisätä uusia klikkaamalla Lisää-painiketta

3. Jokaisen myyjän sivulla voit tehdä seuraavat muutokset:
    - Valita, onko myyjä aktiivinen vai ei. Vain aktivoitu myyjä voi käyttää kassaa..
    - Asettaa myyjän nimi ja muokkaa PIN-koodia, jota myyjä käyttää kirjautuessaan kassaan.
    - Liittää henkilökunnan tili myyjään.

4. Kun muutokset on tehty, klikkaa Tallenna.

Henkilökunnan tilit ja myyjät

Uudelle myyjälle tulisi lisätä ensin henkilökunnan tili Finquun. Lisätietoa Henkilökunnan tilit -artikkelissa.

Uusien kassojen lisäys

Jos myymälässäsi on tarvetta useammalle eri kassalaitteelle, voit lisätä uusia kassoja seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Myymälä > Kassat.

2. Aseta kassalle nimi.

3. Klikkaa Tallenna.

Kun kassa on lisätty, voit valita sen kirjautuessasi sisälle Finqu POS -sovellukseen.

Laitteiden hallinta

Kohdassa Myymälä > Laitteet näet luettelon kaikista laitteista, joilla on käytetty Finqu POS -sovellusta. Jokaisen laitteen kohdalla on Käyttö sallittu -kytkin, jolla tarvittaessa poistaa laitteen käytöstä. Se voi tulla tarpeen esimerkiksi silloin, jos jotakin laitetta ei enää käytetä tai laite on kadonnut / varastettu.