Lisäkäyttäjät

Voit luoda Finqu-tilillesi käyttäjätiejä ja erilaisia käyttäjäryhmiä, jos muiden tarvitsee esim. muokata tuotteita tai käsitellä tilauksia.

Päivitetty yli viikko sitten

Mistä lisätään uusia käyttäjätilejä?

Voit lisätä muokata käyttäjätilejä kohdasta Asetukset > Henkilökunta.

Käyttäjäryhmät

Sinun on lisättävä vähintään yksi käyttäjäryhmä, ennen kuin voit lisätä käyttäjiä. Käyttäjäryhmä määrittelee, mihin tietoihin käyttäjä pääsee käsiksi.

Käyttäjäryhmän lisäys

1. Klikkaa Lisää ryhmä.

2. Halutessasi voit valita käyttäjäryhmälle valmiikai luodun pohjan Luo oikeudet pohjasta -valikosta. Vaihtoehtoisesti voit määrittää käyttöoikeudet manuaalisesti (kohdassa 5).

3. Kirjoita käyttäjäryhmälle nimi.

4. Valitse myyntikanavat, joita käyttäjäryhmän jäsenet voivat käyttää. Jos sitä ei valita, käyttäjät pääsevät käyttämään kaikkia kanavia.

5. Käyttöoikeudet-osiossa voit valita manuaalisesti, mitä tietoja käyttäjät voivat käyttää. Tämä ohittaa oletusasetukset, jos valitsit ennalta määritetyn pohjan kohdassa 2.

6. Klikkaa Tallenna.

Käyttäjätilin lisäys

Kun käyttäjäryhmä on luotu, voit lisätä uusia käyttäjätilejä ja liittää ne ryhmiin.

1. Klikkaa Lisää tili.

2. Täytä käyttäjän sähköpostiosoite, etunimi ja sukunimi.

3. Valitse käyttäjäryhmä, johon käyttäjä liitetään.

4. Klikkaa Tilaa.

5. Kun käyttäjä on luotu, hän saa sähköpostin, jossa on ohjeet Finqu-tilille kirjautumiseen.