Yhdistetyt tuotteet

Yhdistetyt tuotteet -toiminnolla voit yhdistää hieman toisistaan poikkeavia tuotteita keskenään, jolloin asiakas löytää tuotteet helpommin.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa yhdistetyistä tuotteista

Voit yhdistää tuotteita toisiinsa siten, että ne näkyvät valintana jokaisen yhdistetyn tuotteen sivulla. Esimerkiksi saman tuotteen eri värivaihtoehdot voi toteuttaa yhdistetyillä tuotteilla.

Miten yhdistetyt tuotteet eroavat tuotevariaatioista?

Tuotteisiin on mahdollista asettaa myös tuotevariaatioita (ohje), joilla voi tehdä esimerkiksi väri- tai kokovalikkoja. Siitä herääkin kysymys, että mihin yhdistettyjä tuotteita silloin tarvitaan, jos saman asian voi tehdä variaatioilla?

Yhdistetyt tuotteet -ominaisuus eroaa tuotevariaatioista siten, että eri vaihtoehdot ovat erillisiä tuotteita. Ne näkyvät verkkokaupassa erikseen tuotelistoissa, ja voit asettaa jokaiselle tuotteelle mm. oman nimen, tuotekuvauksen, useampia kuvia sekä monia muita tietoja, joita et voi lisätä tuotevariaatioille.

Esimerkki: Väri- ja kokovalinta

Voit esimerkiksi lisätä tuotteen eri värit tai kuosit yhdistämällä tuotteita toisiinsa tämän ohjeen neuvoilla, ja sen jälkeen lisätä kokovalinnat kuhunkin tuotteeseen käyttämällä tuotevariaatioita. Näin saat asetettua eri värivaihtoehdoille yksilöllisen nimen, kuvauksen ja useammat kuvat. Yleisimpiä kokoja (esim. vaatteet / kengät) ei sen sijaan ole järkevää näyttää erikseen verkkokaupan tuotelistoissa, jolloin ne kannattaa tehdä tuotevariaatiot-toiminnolla.

Tuotteiden yhdistäminen

Voit yhdistää Finquun lisäämiäsi tuotteita seuraavalla tavalla:

1. Mene kohtaan Tuotteet.

2. Etsi ja avaa jokin yhdistettävistä tuotteista.

3. Klikkaa "Ristiinmyynti"-osiosta "Lisää uusi valinta" -linkkiä.

4. Kirjoita valinnan nimi kenttään, kuten "Väri".

5. Tuote, jota tällä hetkellä muokkaat, näkyy kentän alla. Voit halutessasi erikseen muokata valinnan nimeä, joka näkyy asiakkaalle tuotteen sivulla olevassa valikossa.

6. Klikkaa "Lisää uusi tuote" -linkkiä.

7. Etsi, valitse liitettävä tuote.

8. Tuote ilmestyy sivulle, ja sen kohdalta voit samaan tapaan muokata valinnan nimeä, kuten teit kohdassa viisi ylempänä.

9. Toista kohdat 6 - 8, kunnes olet liittänyt kaikki tarvittavat tuotteet toisiinsa.

10. Tallenna tuotteen tiedot klikkaamalla ylhäältä "Tallenna"-painiketta.