Kaikki kokoelmatAsetuksetFinqu-tili
Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto

Näin voit ottaa Finqu-tililläsi käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen.

Päivitetty yli viikko sitten

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tuo lisäturvaa Finqu-tilillesi. Kun otat sen käyttöön, kirjautuminen vaatii kaksi vaihetta: ensin kirjaudut sisään salasanallasi ja sen jälkeen syötät koodin, jonka puhelimeesi ladattu sovellus, kuten Google Authenticator, luo. Tämä kaksivaiheinen vahvistaminen auttaa varmistamaan, että vain sinä pääset kirjautumaan tilillesi.

Tunnistautumissovellus

Jotta voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön, tarvitset erityisen sovelluksen puhelimeesi, kuten esimerkiksi Google Authenticatorin. Alta löydät linkit, joilla voit ladata Googlen sovelluksen puhelimellesi:

2-vaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto

1. Avaa oikean ylänurkan valikko ja klikkaa valikosta nimeäsi.

2. Klikkaa "Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön"-painiketta.

3. Seuraa huolellisesti sivulla näkyviä ohjeita.

Palautuskoodit

Käyttöönotossa sinulle näytetään palautuskoodeja, joiden avulla voit kirjautua tilanteessa, jossa et pääse käsiksi autentikointisovellukseen.

Otathan omat koodisi talteen ja säilytä ne turvallisessa paikassa.