Sähköpostin asetukset

Näillä asetuksilla voit ottaa Finqussa ylläpidetyn sähköpostiosoitteen käyttöön esim. puhelimessa tai tietokoneen sähköpostisovelluksessa.

Päivitetty yli viikko sitten

Tästä ohjeesta löydät tiedot, joilla voit ottaa Finqussa ylläpidetyn sähköpostin käyttöön esimerkiksi puhelimessasi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sähköpostia myös webmailin kautta osoitteessa https://webmail.finqu.com/

Sähköpostien tilaaminen

Jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksen Finqun kautta (ohje), voit tilata myös sähköpostiosoitteita omalla verkkotunnuksellasi, kuten esimerkiksi [email protected]. Sähköpostiosoitteen voi tilata Finqun asiakaspalvelun kautta lähettämällä viestiä chatissa.

Sähköpostin asetukset

Saapuvan postin palvelin (POP / IMAP)

• Palvelimen osoite: mail1.finqu.com

Lähtevän postin palvelin (SMTP)

• Palvelimen osoite: mail1.finqu.com

• Portti: 465