Verkkokauppa
Verkkokaupan asetukset
Muualla ylläpidetyn verkkotunnuksen ohjaus

Näin voit ohjata muualla ylläpidossa olevan verkkotunnuksen Finqu-verkkokauppaan.

Päivitetty yli viikko sitten

Huomaa: Tämä ohje koskee ainoastaan muualla ylläpidettyjä verkkotunnuksia.

Muualla ylläpidetyn verkkotunnuksen ohjaus

1. Klikkaa vasemmalta Verkkokauppa.

2. Klikkaa Verkkotunnus-osiota.

3. Täytä osoite kenttään (esimerkiksi www.sinunkauppasinimi.fi)

4. Sivun oikeassa reunassa näkyy Tarvittava nimipalvelumuutos -kohta. Ota siinä oleva ohje talteen. Sen avulla voit ohjata verkkotunnuksen kauppaasi. Verkkotunnuksesi ylläpitäjä opastaa siinä tarvittaessa lähemmin.

5. Klikkaa Liitä.

Www-aluttoman juuriosoitteen ohjaus

Muualla ylläpidetyn verkkotunnuksen ohjaus tehdään Finqusta saatavan cname-tietueen avulla. Tällöin osoitteen alkuun tulee aina www tai jokin muua alkuosa. Lopullinen osoite on esim. www.minunkauppani.fi

Www-aluttoman osoiteenkin voi ohjata, mutta se tulisi tehdä verkkotunnuksen ylläpidon kanssa. Finqusta ei voi saada A-tietuetta tällaista ohjausta varten.