Verkkokauppa
Verkkokaupan asetukset
Verkkotunnuksen siirtäminen Finquun

Näin siirrät verkkotunnuksesi Finqun ylläpitoon.

Päivitetty yli viikko sitten

Verkkotunnuksen siirtäminen

1. Mene kaupan hallinnassa kohtaan Verkkokauppa > Verkkotunnus.

2. Klikkaa Etsi verkkotunnus -painiketta.

3. Kirjoita osoite kenttään ilman www-alkua. Esimerkiksi näin 👉 esimerkkikauppa.fi

4. Klikkaa Hae.

5. Klikkaa Siirrä se Finquun -linkkiä.

6. Seuraa sivulla olevia ohjeita.

Siirron kesto

Verkkotunnuksen siirto voi kestää tunnin tai pari, koska nimipalveluiden päivittyminen ottaa oman aikansa.

Sähköpostit

Jos sinulla on verkkotunnukseen liitettyjä sähköpostiosoitteita (esim. [email protected]), voit siirtää myös ne Finqun ylläpitoon. Käytännössä se onnistuu ottamalla yhteyttä Finqun asiakaspalveluun.

Välittäjän vaihtoavain / siirtoavain

FI-päätteisissä osoitteissa tarvitset siirtoa varten välittäjän vaihtoavaimen. Muissa päätteissä (COM, NET, ym.) tarvitset verkkotunnuksen siirtoavaimen. Nämä avaimet voit saada verkkotunnuksen nykyiseltä ylläpitäjältä.

Ongelmatilanteet

Jos kohtaat siirrossa ongelmia, kannattaa varmistaa, että yhteystietosi ovat oikein ja että syöttämäsi siirtoavain on myös oikein ja edelleen voimassa. Nykyiseltä välittäjältäsi voit tarvittaessa pyytää uuden siirtoavaimen tai välittäjän vaihtoavaimen.

Kannattaa olla tarvittaessa yhteydessä myös Finqun tukeen, jos siirto ei ota onnistuakseen. Me voimme kurkata lokeista mahdollisia virheitä, ja niiden perusteella selvittää, mikä meni pieleen.