Myynnit
Tilausten muokkaaminen
Tilausten luominen hallinnan kautta

Voit tehdä tilauksia myös asiakkaiden puolesta, jos asiakas haluaa tehdä tilauksen esimerkiksi puhelimitse.

Päivitetty yli viikko sitten

Tilauksen luominen

1. Siirry kohtaan Myynnit.

2. Klikkaa Uusi ostoskori.

3. Täytä asiakkaan tiedot klikkaamalla Asiakas-osiossa olevaa Muokkaa-linkkiä.

4. Seuraavaksi voit lisätä tuotteet, maksutavan ja toimitustavan klikkaamalla yläreunasta Muokkaa-painiketta.

Tilauksen vahvistaminen

Hallinnasta luodun tilauksen voi vahvistaa kahdella eri tavalla:

1. Voit lähettää tilauksen asiakkaan sähköpostiin, jolloin asiakas voi vahvistaa ja maksaa tilauksen verkkokaupan kassasivulla (ks lisätietoa alempaa 👇).

2. Jos et lähetä ostoskoria asiakkaalle, voit vahvistaa tilauksen klikkaamalla Muodosta tilaus -painiketta. Huomaa, että tässä tapauksessa asiakas ei voi maksaa tilausta verkkokaupassa, vaan maksu tulisi saada erikseen.

Ostoskorin lähetys asiakkaalle

Jos käytössäsi on Ostoskorien lähetys ominaisuus, voit lähettää ostoskorin asiakkaalle klikkaamalla Lähetä ostoskori -painiketta. Asiakas voi sen jälkeen maksaa tilauksen viestissä olevan linkin avulla.

Kun lähetät ostoskorin, voit valita, ohjataanko asiakas verkkokauppaan vai kassasivulle. Ohjaus kauppaan tarkoittaa, että asiakas voi edelleen muuttaa tilauksensa sisältöä (esim. vaihtaa/lisätä uusia tuotteita). Jos ohjaat asiakkaan suoraan kassasivulle, hän ei voi muokata tilausta.