Verkkokaupan viestit

Verkkokauppa lähettää asiakkaillesi automaattisesti viestejä, kuten esimerkiksi tilausvahvistuksen. Näin voit muokata viestien asetuksia.

Päivitetty yli viikko sitten

Miten viestejä muokataan?

• Kohdassa Asetukset > Perustiedot > Viestit: Muokkaa voit valita, mitä viestejä asiakkaille lähetetään.

• Jokaisen viestin kohdalla on valinta, josta voit valita onko viesti käytössä vai ei.

• Viestin tarkemmat asetukset saat esille klikkaamalla viestin nimeä. Seuraavassa kappaleessa on tietoa näistä asetuksista.

Viestien asetukset

• Viestin sisältö -osiossa voit esikatsella viestiä ja muokata sen käännöksiä ja lähdekoodia. Tarkempia tietoja viestien muokkaamisesta löytyy Finqun dokumentaatiosta: https://developers.finqu.com/docs/emails/writing-emails/

• Liitteet-osiossa voit liittää sähköpostiin PDF-tiedostoja.

• Tulosteet-osiossa voit liittää viestiin tulosteita, kuten laskun tai kuitin.

• Viestin lähetyksen asetukset -kohdassa voit määrittää tarkemmin, milloin viesti lähetetään. Sieltä voit myös tilata kopion viestistä sähköpostiisi.

Omat mukautetut viestit

Finqu Pro- ja Plus-paketeissa on saatavilla Omat viestit -toiminto, jonka avulla voit luoda omia mukautettuja viestejä asiakkaillesi. Tarkemmat ohjeet täällä: Omien sähköpostien luominen.