Omien sähköpostien luominen

Verkkokaupan valmiiden sähköpostien lisäksi voit luoda omia viestejä, kuten esim. käyttöoppaan lähettäminen tietyn tuotteen ostaneelle.

Päivitetty yli viikko sitten

Omat viestit ovat saatavilla Pro- ja Plus-paketeissa, joihin sisältyy Omat tulosteet ja vakioviestit -ominaisuus, ks. hinnasto,

Omien sähköpostien lisäys

1. Klikkaa Lisää viesti.

2. Kirjoita viestille nimi ja valitse viestipohja.
    Voit valita pohjaksi jonkin oletusviesteistä (esim. tilausvahvistus) tai Viesti tilaukseen liittyen, joka on tyhjä malli ja sopii useimpiin tilanteisiin.

3. Klikkaa Vahvista.

4. Täytä viestin asetukset.

5. Klikkaa Tallenna.

Oman viestin asetukset ovat samat kuin muissa viesteissä. Voit lukea lisää viestiasetuksista Automaattiset sähköpostit -artikkelista.

Lähetyksen rajoitukset

Kohdassa Viestin lähetyksen asetukset voit määrittää, milloin viesti lähetetään asiakkaillesi. Jos esimerkiksi valitset tilaksi Vastaanotettu, tyypiksi Tilaus ja maaksi Suomi, viesti lähetetään suomalaisille asiakkaille heti tilauksen tekemisen jälkeen. Saatavilla on myös useita muitakin rajoituksia, kuten tuote- tai tuoteryhmärajoituksia.