Sivujen muokkaaminen

Näin voit lisätä verkkokauppaan sivuja, kuten 'Tietoa meistä', 'Ajankohtaista' tai 'Yhteystiedot'.

Päivitetty yli viikko sitten

Sivun lisääminen

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Sivut.

2. Klikkaa Lisää sivu.

3. Täytä sivun tiedot.

4. Klikkaa Tallenna.

Sivun rakennus teemaeditorilla

Jos haluat lisätä sivulle muutakin kuin pelkkää tekstiä / kuvia, voit rakentaa sivun teemaeditorin avulla. Teemaeditorissa voit käyttää esimerkiksi kuvagalleria-, kuvakaruselli-, tuotelista-, video ja monia muita näyttäviä osioita.

Näin muokkaat sivua teemaeditorilla:

1. Valitse sivun tiedoista kohta Rakenna sivu teemaeditorilla.

2. Klikkaa Tallenna-painiketta.

3. Tallennuksen jälkeen sivulle ilmestyy Muokkaa-painike.

4. Klikkaamalla Muokkaa-painiketta voit siirtyä muokkaamaan sivua teemaeditorissa.

Sivujen hakukoneoptimointi

Sivulla on erillinen SEO-osio, jonne voit lisätä tietoa hakukoneita varten. Muista kuitenkin aina luoda sivun varsinainen tekstisisältö huolellisesti, sillä se luonnollisesti myös vaikuttaa sivun näkyvyyteen Googlen hakutuloksissa.

Sivun erilliset SEO-kentät:

• SEO otsikko -kenttään voit lisätä otsikon Googlelle. Houkuttelevat SEO-otsikot voivat aina tuoda lisää kävijöitä verkkokauppaasi.

• Sivun nimi URL-osoitteessa -kenttään voit määrittää nimen, joka näkyy URL-osoitteen lopussa. Esimerkiksi oma kauppa.fi/sivu/tama-on-sivun-url

• SEO Meta -kuvaus on lyhyt kuvaus sivusta Googlelle. Metakuvaus näkyy yleensä hakukoneoptimoinnin otsikon alla Googlessa, mutta Google saattaa käyttää sivulla myös muita tekstejä, jos ne vastaavat käyttäjän hakua.

Sivun poistaminen

Voit poistaa sivuja seuraavasti:

1. Mene kohtaan Verkkokauppa > Sivut.

2. Avaa sivu, jonka haluat poistaa.

3. Klikkaa Poista-painiketta sivun alareunasta.