Staattiset sivut

Näin voit lisätä staattisia sivuja verkkokauppaan.

Päivitetty yli viikko sitten

Mitä staattiset sivut ovat?

Staattiset sivut -toiminto on tarkoitettu yksittäisten html-tiedostojen lataamiseksi sivustolle. Yleensä sitä tarvitaan vain sivuston omistajuuden vahvistamiseksi, kun otetaan esimerkksi käyttöön Google Search Console -palvelua.

Verkkokaupan sivujen toiminta ei edellytä html-tiedostojen lataamista tai muokkaamista. Verkkokaupan teeman lähdekoodia voi kuitenkin halutessaan muokata kohdasta Verkkokauppa > Muokkaa > Teeman tiedot > Lähdekoodi.

Staattisten sivujen lataaminen

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Sivut.

2. Klikkaa Lisää.

3. Valitse ja lataa tiedosto laitteestasi.

4. Ladattu HTML-tiedosto tulee näkyviin sivulle.

Staattisen sivun poistaminen

Tarvittaessa voit poistaa tiedoston myöhemmin napsauttamalla tiedoston vieressä olevaa 🗑️-kuvaketta.