Klarna

Tietoa Klarna-sovelluksesta ja sen käyttämisestä.

Päivitetty yli viikko sitten

Klarna-sovelluksen avulla voit ottaa Finqussa käyttöösi Klarnan palveluja (Klarna Checkout tai Klarna Payments).

Sovelluksen asentaminen

Jos olet uusi käyttäjä Finqussa, Klarnan sovellus on todennäköisesti jo valmiiksi asennettuna ja löydät sen Sovellukset-osiosta.

Jos olet käyttänyt Finqua pidempään, sovellus ei välttämättä ole valmiiksi asennettuna. Silloin voit asentaa Klarna-sovelluksen noudattamalla Sovelluksien käyttäminen -ohjetta.