Klarna-sovelluksen avulla voit ottaa Finqussa käyttöösi Klarnan palveluja (Klarna Checkout, Klarna Payments tai Klarna Shipping Assistant).

Sovelluksen asentaminen

Jos olet uusi käyttäjä Finqussa, Klarnan sovellus on todennäköisesti jo valmiiksi asennettuna Finqu-tililläsi. Löydät sen menemällä kauppiastilillesi ja sen jälkeen valitsemalle vasemmalta Sovellukset. Jos sovellus on asennettu, se näkyy sivulla ja voit avata sovelluksen klikkaamalla Avaa-painiketta.

Jos olet käyttänyt Finqua pidempään, sovellus ei välttämättä ole valmiiksi asennettuna. Silloin voit asentaa Klarna-sovelluksen noudattamalla Sovelluksien käyttäminen -ohjetta.

Palveluiden käyttäminen

Alla olevista linkeistä löydät tarkemmat ohjeet Klarnan palveluiden käyttämiseksi Finqussa: