Verkkokaupan maksutavat

Finqu-verkkokaupassa on oletuksena käytössä Klarna Checkout. Voit halutessasi käyttää muitakin maksupalveluja tai omia maksutapoja.

Päivitetty yli viikko sitten

Klarna Checkout

Finqu-verkkokaupassa on oletuksena käytössä Klarna Checkout -kassaratkaisu, joka sisältää verkkopankit, maksukortit, laskun ja osamaksun. Klarna Checkout tulee käyttöösi automaattisesti samalla, kun tilaat Finqu-palvelun.

Klarnan aktivoitumisessa menee muutamasta päivästä viikkoon riippuen siitä, miten nopeasti Klarna käsittelee hakemuksen. Voit seurata Klarna-tilauksen aktivoitumista kaupan hallinnan kohdasta Asetukset > Sovellukset > Klarna > Klarna Checkout: Manage.

Muut maksupalvelut

Jos haluat käyttää kaupassasi jotakin muuta maksupalvelua, kuten Paytrailia tai Svea Paymentsia, voit aktivoida sen menemällä Asetukset > Maksutavat ja klikkaamalla Lisää maksutapa -painiketta. Tämän jälkeen sinut ohjataan vaihe-vaiheelta sovelluksen ja maksutavan asentamisen läpi.

Muiden maksupalvelujen käyttö edellyttää erillisen sopimuksen luontia maksupalveluntarjoajan kautta. Saat palveluntarjoajalta sen jälkeen tarvittavat API-tunnukset maksupalvelun asentamiseksi.

Omat maksutavat

Voit asentaa kauppaasi myös omia maksutapoja, jos haluat esimerkiksi laskuttaa asiakkaita erikseen oman laskutusjärjestelmäsi avulla tai jos asiakkaat maksavat tilaukset noudettaessa. Oman maksutavan asennus onnistuu menemällä Asetukset > Maksutavat ja siellä klikkaa Omat maksutavat kohdan alta Lisää maksutapa -painiketta.

Klarna Checkoutia käytettäessä ei voi käyttää samanaikaisesti omia maksutapoja.

Lahjakortti

Jos haluat ottaa vastaan lahjakortti-maksuja, voit lisätä kauppaan lahjakortti-maksutavan. Voit tutustua lahjakortteihin tarkemmin Lahjakortit-artikkelissa.