Kaikki kokoelmatSovelluksetMaksupalvelut
Klarnan konversiota tehostavat ominaisuudet

Nosta konversiota Klarnan ominaisuuksilla Viestintä sivuilla, Pikakassa ja Kirjaudu Klarnalla - näin otat ne käyttöön verkkokaupassasi.

Päivitetty yli viikko sitten

Näiden ominaisuuksien avulla voit parantaa asiakaskokemusta ja lisätä verkkokauppasi myyntiä. Klarnan konversiota tehostaviin ominaisuuksiin kuuluvat:

1. Viestintä sivuilla

2. Pikakassa

3. Kirjaudu Klarnalla

Tämän ohjeen avulla opit aktivoimaan nämä ominaisuudet verkkokaupassasi.

Huomioithan, että ennen kuin aloitat, sinulla tulee olla Klarnan Payments -maksutapa aktivoituna verkkokaupassasi.

Nämä uudet ominaisuudet toimivat automaattisesti vain seuraavissa teemoissa: Nova, Celesta, Aurora, Wave, Veloura ja Bloom.

Siirry verkkokaupan asetuksiin

Avaa ensimmäisenä verkkokaupan asetukset kohdasta Verkkokauppa > Asetukset. Klarnan asetukset löydät kohdan Muut alta. Mikäli sovellus pyytää lisäoikeuksia ominaisuuksien käyttöönottamiseksi, salli ne klikkaamalla "Salli pääsy". Palaa verkkokaupan asetuksiin tämän jälkeen.

Asiakastunnuksen hankkiminen

Ominaisuuksien käyttöönotto vaatii asiakastunnuksen. Löydät sen Klarnan kauppiaspaneelista välilehdeltä "Konversiota tehostavat ominaisuudet". Ensimmäistä kertaa käyttöönottaessa Klarna kysyy lähdeverkkotunnusta. Klarnan sovelluksen asetuksissa Asiakastunniste-kentän alapuolella näet verkkokauppasi verkkotunnuksen. Käytä tätä samaa verkkotunnusta, jotta ominaisuudet toimivat oikein.

Kun olet asettanut asiakastunnisteen sovelluksen asetuksiin voit valita mitä tietoja sovellus lisää verkkokauppaasi.

Viestinnän lisääminen sivuille

Voit viestiä asiakkaille Klarnalla maksamisen mahdollisuuksista erilaisin keinoin. Voit lisätä maksutavat näkyville alatunnisteeseen ja kertoa ostoskorissa tai tuotesivulla mahdollisuudesta maksaa Klarnalla. Klarna automaattisesti tarjoaa sopivaa maksutapaa tai rahoitusta asiakkaalle. Sovellus myös lisää teemaasi Klarnan lohkot mainokselle ja info-sivulle, joka on Klarnan ylläpitämä tietosivu Klarnalla maksamisesta. Voit halutessasi helposti lisätä nämä verkkokauppaasi muokkaamalla ulkoasua.

Mikäli sinulla on käytössä Klarnan On-site Messaging käytössä teemasi puolesta, muista poistaa se käytöstä sillä tämä ratkaisu korvaa sen.

Pikakassa

Varmista aina ennen Pikakassan käyttöönottoa, että sinulla on Klarnan Payments-maksutapa aktivoituna verkkokaupassasi. Se pitää olla käytössä vaikka käyttäisit Klarna Checkoutia.

Valitse sovelluksen asetuksista sopivat paikat, joissa haluat Pikakassan näkyvän. Voit myös valita kassan painikkeelle teeman ja muodon, jotta se sopii mahdollisimman hyvin verkkokauppasi ulkoasuun.

Kirjaudu Klarnalla

Tämä ominaisuus vaatii muutaman lisätiedon käyttöönottoa varten. Klarnan kauppiaspaneelissa sinulta kysytään ehtojen ja tietosuojaselosteen osoitetta sekä paluuosoitetta kirjautumisen jälkeen. Olemme tuoneet nuo tiedot valmiiksi saataville sovelluksen asetuksiin ja voit käyttää näitä osoitteita ominaisuuden käyttöönotossa. Paluuosoitteena käytetään aina verkkokauppasi kirjautumisosoitetta.

Mikäli sinulla on monikielinen kauppa, muista asettaa kaikkien eri kielien kirjautumisosoitteet paluuosoitteisiin. Klarna vahvistaa nämä osoitteet ja jos ne eivät täsmää, kirjautuminen ei toimi.

Voit tämän jälkeen valita kirjautumispainikkeelle teeman ja muodon.

Tallenna lopuksi asetukset ja käyttöönotto on valmis!