Finqu-tili
Verkkokaupan omistajan vaihto

Jos yrityksesi tiedot muuttuvat tai olet myymässä verkkokauppaasi, voit vaihtaa yhteystietosi helposti Finqun hallinnan kautta.

Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupan siirtäminen toisen yrityksen omistukseen onnistuu vaihtamalla yhteystietoja Finqun hallinnassa ja ilmoittamalla muutoksista tarvittaessa kolmansien osapuolien palveluihin, kuten maksu- tai kuljetuspalvelut.

Tietojen vaihtaminen Finqussa

Finqussa yrityksen vaihtoon riittää yhteystietojen muokkaaminen seuraavissa kohdissa.

Yhteys- ja laskutustietojen vaihto

1. Siirry kohtaan Asetukset > Tilaus.

2. Siellä on kaksi kohtaa: "Laskutus" ja "Yritys".

3. Niiden vieressä on Päivitä-linkit, joita klikkaamalla voit päivittää tiedot.

Yhteystietojen muutos huomioidaan seuraavasta laskusta alkaen.

Käyttäjätunnuksen vaihto

Jos sinulla on Finqun käyttäjätunnuksena oma henkilökohtainen osoitteesi, haluat todennäköisesti vaihtaa sen tilalle uuden omistajan osoitteen. Käyttäjätunnuksen voi vaihtaa seuraavasti.

1. Klikkaa omaa nimeäsi vasemmalta alhaalta.

2. Klikkaa oikealle avautuneesta valikosta Tilin asetukset.

3. Klikkaa vasemmalta Tunnukset.

4. Klikkaa käyttäjätunnuksen kohdalta Vaihda-linkkiä.

Asiakkaille näkyvät yhteystiedot

Seuraavista kohdista voit vaihtaa asiakkaillesi näkyviä yhteystietoja:

• Asetukset > Perustiedot. Tällä sivulla näkyvät yhteystiedot vaikuttavat verkkokaupan viesteihin, tulosteisiin sekä kassasivuun.

• Asetukset > Ehdot kohdasta löytyy verkkokaupan ehtosivujen tekstit, joissa voi olla yhteystietoja.

• Kohdasta Verkkokauppa > Sivut voit muokata kaupan yleisiä sivuja. Siellä voi olla esim. "Yhteystiedot" sivu, tms.

• Kohdasta Verkkokauppa > Muokkaa voit muokata verkkokauppasi teemaa. Teemassa voi olla esimerkiksi yksittäisillä sivuilla tai alatunnisteessa yrityksen tietoja.

Tietojen vaihto muissa palveluissa

Verkkokauppaan liittyy usein myös muita palveluntarjoajia, kuten maksupalvelut tai logistiikan palveluita. Näihin tulisi olla erikseen yhteydessä yrityksesi muutoksista, jotta he voivat muuttaa tiedot heidän järjestelmässään.