Uusien viestien käyttöönotto

Näin voit ottaa käyttöön uudemmat automaattiset viestit verkkokaupassasi.

Päivitetty yli viikko sitten

Uusien viestien käyttöönotto

Jos olet aloittanut Finqun käyttämisen ennen marraskuuta 2021, sinulla voi olla käytössäsi vanhemmat viestipohjat verkkokaupassa. Voit halutessasi päivittää ne uusiin seuraavasti:

1. Mene viestien asetuksiin (Asetukset > Viestit: Muokkaa).

2. Jos käytössäsi on vanhat viestit, sivun yläreunassa näkyy sininen ilmoitus.

3. Voit ottaa uudet käyttöön klikkaamalla ilmoituksen Ota käyttöön -painiketta.

Vanhat viestit on mahdollista palauttaa takaisin, jos uudet eivät sovellu sinulle. Viestien vaihdon jälkeen sivulle tulee Palauta-toiminto sitä varten.

Uusien viestien muokkaus

Uusia viestejä on mahdollista räätälöidä paremmin omiin tarpeisiin soveltuviksi ja niiden tekstejä voi muokata. Jos avaat jonkin viestin, siellä on Käännä-painike tekstien muokkaamiseksi sekä Muokkaa-painike viestin lähdekoodin muokkaamiseksi.

Viestien lähdekoodissa käytetään MJML-merkintäkieltä. Ohjeita viestien lähdekoodin muokkaamiseksi löydät myös Finqu Developers -sivustolta.

Viestien lähteminen

Viestien lähteminen perustuu uusissa viesteissä tilauksen tapahtumiin (tilaus vastaanotettu / tilaus käsitelty), eikä ainoastaan tilauksen tiloihin kuten aikaisemmin. Toki vanhojen viestien tapaan voit myös asettaa lisärajoituksia viestien lähtemiseen, kuten esimerkiksi se, että tilauksessa tulee olla tietty tuote tai tietty toimitustapa.